.Δεν μας ενδιαφέρει ο πολιτικός συνδικαλισμός


Το μήνυμα στις αγορές πρέπει να είναι μήνυμα σταθερότητας και ασφάλειας, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος στην Ιπποκράτους. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι «η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα», ενώ επισήμανε ότι «το ειδικό τέλος ακινήτων πρέπει να αντικατασταθεί από έναν ενιαίο φόρο, αλλά και να επαναξιολογηθεί ο φόρος επί του πετρελαίου θέρμανσης». 

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «πρέπει να ενταθεί η διαπραγμάτευση που αφορά στη ρύθμιση των υπερ-χρεωμένων νοικοκυριών, αλλά και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην πρόταση του κόμματος για ανάσχεση της απόλυτης ανεργίας, ενώ έκανε ειδική μνεία στη συζήτηση περί αποχωρήσεων από το δημόσιο, σημειώνοντας ότι «δεν πρέπει να μας φοβίζουν οι αλλαγές στη δημόσια διοίκηση και ότι τασσόμαστε κατά των συντεχνιασμών». 

«Το ΠΑΣΟΚ δεν κρύβεται και στηρίζει σθεναρά την Κυβέρνηση», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, μιλώντας εκ νέου για την ανάγκη επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κυβερνητικών εταίρων. 

Διευκρίνισε, πάντως, με νόημα ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτά τη στάση του από κανέναν» και όπως τόνισε χαρακτηριστικά «ούτε εμείς, ούτε η ΔΗΜΑΡ πρέπει να κάνουμε ενδοκυβερνητικό συνδικαλισμό». 

Παράλληλα πρότεινε και επισήμως, όπως αναμενόταν, για τη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, το Νίκο Ανδρουλάκη, επισημαίνοντας ότι το μήνυμα του Συνεδρίου είναι η αποκρατικοποίηση και η επανα-πολιτικοποίηση του ΠΑΣΟΚ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.