.Κύπρος: Εύσημα από τον πρόεδρο Χριστόφια


Θερμά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την κυπριακή προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, επισημαίνοντας ότι εργάστηκαν άοκνα και σκληρά κάτω δύσκολες συνθήκες και κατάφεραν να βγάλουν την Κύπρο ασπροπρόσωπη.
Ο κ. Χριστόφιας μίλησε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο "Φιλοξενία" στη Λευκωσία -όπου έγιναν οι περισσότερες συνεδριάσεις στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας- παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα, Υπουργών, του προσωπικού της Δημόσιας Υπηρεσίας και Εθελοντών.
«Από τον τελευταίο λειτουργό μέχρι τον τελευταίο υπουργό δουλέψατε χωρίς να υπολογίζετε το χρόνο και ανατρέψατε τις φήμες που φέρουν τους δημοσίους υπαλλήλους να μην εργάζονται σκληρά», είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ αναφέρθηκε και σε δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την κυπριακή προεδρία, την οποία χαρακτήρισαν εξαιρετική.
«Για την Κύπρο ήταν θέμα τιμής και αξιοπρέπειας να μείνει η προεδρία της στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ενωσης ως μια μεγάλη προεδρία ενός μικρού κράτους,», είπε ο πρόεδρος Χριστόφιας, ο οποίος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.