.Καλοκαιρία για Καλά Χριστούγεννα


Με καλό καιρό θα εορταστούν τα Χριστούγεννα, εντός και εκτός των τειχών της πρωτευούσης, καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αυξημένη κατά 50% ήταν η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα, ως και τη Δευτέρα, οπότε και εγκατέλειψαν τη Αθήνα και οι τελευταίοι εκδρομείς των Χριστουγέννων.

 Αυξημένη ήταν η κίνηση και στο κέντρο της πόλης, σε σχέση με άλλες χρονιές, αν και η αγοραστική κίνηση εμφανίστηκε μειωμένη κατά 40% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Α984 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Παναγιώτης Καρέλας.
Μόνη εξαίρεση η Βαρβάκειος Αγορά όπου παρατηρήθηκε αύξηση της κίνησης καθώς προτίμησαν να κατέβουν εκεί για τα ψώνια τους καταναλωτές από κάθε άκρη της Αττικής. Πολλοί μάλιστα κατέβηκαν για πρώτη φορά στη Βαρβάκειο, αφού τα προηγούμενα χρόνια προτιμούσαν τις τοπικές τους περιφερειακές αγορές.
Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεκάδων οικογενειών της Αθήνας "έστρωσαν" οι συμπολίτες τους, μέσω της ενίσχυσης του κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων. 'Οπως όδήλωσε στον Α984 ο διευθύνων Σύμβουλος της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, χρειάστηκαν 170 φορτηγά και δύο νταλίκες για την μεταφορά των δεκάδων χιλιάδων προσφορών από τους πολίτες της Αθήνας.
Πρωθυπουργική βόλτα στην αγορά
Εν τω μεταξύ, το εμπορικό κέντρο της Αθήνας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, , συνοδευόμενος από το διευθυντή του γραφείου του, Κώστα Μπούρα και το βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Χρύσανθο Λαζαρίδη. Ο πρωθυπουργός περιδιάβηκε στις Βασ. Σοφίας, Σόλωνος και Ακαδημίας και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με καταστηματάρχες και περαστικούς.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.