.Τηλεφωνική επικοινωνία για το φορολογικό


Το φορολογικό ήταν το αντικείμενο τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι το φορολογικό κατατίθεται στη Βουλή με ευθύνη της Κυβέρνησης και ότι το ΠΑΣΟΚ επιφυλάσσεται κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου να αναδείξει τυχόν πτυχές του με τις οποίες δεν συμφωνεί.
Στις 6μμ συνεδριάζει ο διευρυμένος ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για το φορολογικό με εισηγητή τον Φίλιππο Σαχινίδη. 

Το μίνι φορολογικό αναμένεται να κατατεθεί εντός της ημέρας, προκειμένου να συγκεντρωθούν 3 δισ. τα επόμενα δύο χρόνια, όπως προβλέπει το τρίτο μνημόνιο.

Την ίδια ώρα, κλιμακώνει τις πολιτικές του πρωτοβουλίες το ΠΑΣΟΚ έναντι της Χρυσής Αυγής. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να συναντηθεί έως την Πέμπτη, που αναχωρεί για τη Ρώμη, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο, τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.