.Επιστολή ΥΠΟΙΚ προς ΔΕΗ


Επιστολή προς τη διοίκηση της ΔΕΗ θα στείλει το υπουργείο Οικονομικών καλώντας την να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών του ρεύματος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στην οποία συμμετείχε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός. Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του κ. Στουρνάρα, ο οποίος χαρακτήρισε αναρμόδιο το δικαστήριο που εξέδωσε την απόφαση, για διαχωρισμό του τέλους ακινήτων από το λογαριασμό της ΔΕΗ. 
Την ίδια ώρα, στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για να γνωμοδοτήσει αν μπορεί η ΔΕΗ να στέλνει ή όχι λογαριασμούς με το τέλος ακινήτων, προσφεύγει η επιχείρηση, έως ότου υπάρξει απόφαση από τον Άρειο Πάγο, για τη νομιμότητα είσπραξης του τέλους για τα ακίνητα.
«Εμείς παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας, ότι η ΔΕΗ πρέπει να είναι πραγματικά δημόσια, ότι δεν μπορεί να συνυπάρχει με ιδιωτικές εταιρείες είτε ελληνικές, είτε ξένες και  πρέπει να συμπεριλάβει και όλες τις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας» δήλωσε η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντησή της με τον διοικητή της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.