.Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα έχει και όραμα και σχέδιο για την αναγέννησή της


Η ανάπτυξη της οικονομίας αναδεικνύεται σε βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού και του πολυνομοσχεδίου όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μετά την πολύωρη σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης με τις πολιτικές ηγεσίες όλων των παραγωγικών υπουργείων.

Ο κ. Σαμαράς, δήλωσε ικανοποιημένος από την αποφασιστικότητα για δουλειά των πολιτικών υπεύθυνων στα υπουργεία και πρόσθεσε: «Έχω την αισιοδοξία ότι θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα. Βάζουμε μπροστά το πλάνο της ανάπτυξης. Είμαστε μια ομάδα ανάπτυξης».

Για τις ξένες επενδύσεις ο πρωθυπουργός τόνισε: «Η Ελλάδα έχει και όραμα και σχέδιο για την Αναγέννησή της και για το μέλλον των παιδιών της. Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων και η δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου έχει ήδη ξεκινήσει".

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για την εκταμίευση της δόσης ο πρωθυπουργός σχολίασε: «Τελείωσε η πρώτη φάση της διαδικασίας προς την ανάπτυξη με την ψήφιση του προϋπολογισμού και του πολυνομοσχεδίου. Τώρα περιμένουμε από την Ευρώπη να κάνει τη δική της κίνηση. Εμείς ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε.

 Είμαι βέβαιος ότι θα είναι πολύ θετική η εξέλιξη. Το θέμα θα λυθεί μεταξύ αυτών που έχουν το πρόβλημα. Το ζήτημα είναι πόσα χρήματα θα πάρουμε για να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η εξόφληση των χρεών του δημοσίου προς τις επιχειρήσεις».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.