.Ένταση στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Η εφαρμογή της εθνικής στρατηγικής που διαμόρφωσε το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο πρωθυπουργός δεν την εφαρμόζει όπως θα ήθελε το ΠΑΣΟΚ, και η κυβερνητική σταθερότητα με ορίζοντα τετραετίας, είναι οι δύο κορυφαίες επιλογές του Ευάγγελου Βενιζέλου, όπως τις ανέφερε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο κ. Βενιζέλος, στην ομιλία του, θεώρησε ότι η εμφάνιση της ΚΟ του Κινήματος, στη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, δεν κινήθηκε προς την κατεύθυνση αυτή και έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας κατά την ψήφιση των μέτρων, λέγοντας ότι «όποιος δεν μπορεί, δεν αντέχει να ακολουθήσει αυτό το δρόμο, ας μην το κάνει». Και πρόσθεσε: «Να χωρίσουμε τους δρόμους μας με αγάπη αν και είναι για μένα πολύ επώδυνο».

Η συνεδρίαση της ΚΟ ανέδειξε τα προβλήματα που ταλανίζουν τελευταία το ΠΑΣΟΚ, το οποίο απειλείται, πλέον και με κοινοβουλευτική συρρίκνωση, σε περίπτωση που υπάρξουν βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα. Το κλίμα δεν πυροδοτήθηκε από την τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου, αλλά, κυρίως, από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ βουλευτών, οι οποίοι, σε ορισμένες περιπτώσεις, αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις.

Ορισμένοι βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Σκανδαλίδης, από τους υποστηρικτές της υποψηφιότητας Βενιζέλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, διατήρησε σοβαρές επιφυλάξεις για την ψήφιση των μέτρων, όπως έκανε και στη συνεδρίαση της Τρίτης, ζητώντας να αποφασίσει η ΚΟ, εφόσον ενημερωθεί για το πακέτο των μέτρων. 

Μάλιστα ο κ. Σκανδαλίδης ήταν εξ εκείνων οι οποίοι δεν τήρησαν την κομματική γραμμή χθες στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις. «Δεν μπορώ να απαντήσω σήμερα» είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σκανδαλίδης και αποχώρησε από την αίθουσα.
Η θέση του κ. Σκανδαλίδη και άλλων βουλευτών, τον έφερε σε αντιπαράθεση με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.