.Νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των Δικεφάλων


Σε ένα από τα χειρότερα -ποιοτικά- ντέρμπι των τελευταίων δεκαετιών, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Πανιώνιο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε ο Αθανασιάδης στο 51ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 70ο λεπτό λόγω αποβολής του Λόρενς.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός  αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο,  επικράτησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» της Ξάνθης με 4-0 και έπειτα από επτά αγωνιστικές, παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης της Σούπερ Λίγκα και μάλιστα χωρίς βαθμολογική απώλεια. Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων», σημείωσαν οι Μανωλάς (37`), Χολέμπας (51`) και Τζεμπούρ (53`, 63`).

Την ίδια ώρα την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη και τη δεύτερη συνολικά έως τώρα στο πρωτάθλημα, σημείωσε η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» σε αγώνα για την 7η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, επικράτησαν 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, δίνοντας τέλος στο σερί δύο νικών των «κυανέρυθρων». Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Καραλής στο 71ο λεπτό.
Αύριο, Κυριακή, ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας Τρίπολης είναι το φαβορί απέναντι στην Βέροια, όπως και ο Παναθηναϊκός που θα φιλοξενήσει τον Αρη, αλλά και ο Ατρόμητος που υποδέχεται τον Λεβαδειακό.

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον  Πλατανιά, που αθόρυβα έφτασε στην 4η θέση, και τον ΟΦΗ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.