.«Δεν ήταν διαμαρτυρία»


Σε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζεται ότι, η ξυπόλητη σημαιοφόρος, φωτογραφίες της οποίας έκαναν το γύρο του διαδικτύου δεν διαμαρτυρήθηκε με αυτόν τον τρόπο αλλά ότι, την εμπόδιζαν οι ψηλοτάκουνες γόβες της προχώρησε την Κυριακή το βράδυ το υπ. Παιδείας.
Ωστόσο, ο υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους.
Στην ανακοίνωση για την αποκατάσταση της αλήθειας, την οποία εξέδωσε ο Ιωάννης Γεωργακόπουλος, γενικός διευθυντής Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων και Εκπαιδευτικών Θεμάτων του υπουργείου αναφέρονται χαρακτηριστικά:
«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τόσο υπεύθυνα, όσο και εγγράφως, ότι η αναφερθείσα είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα, σχετικά με το συμβάν της ξυπόλητης μαθήτριας σημαιοφόρου,
 αδικεί πλήρως τη μαθήτρια, η οποία ακριβώς στο ύψος του πάρκινγκ της Βουλής, έχασε το βήμα της εξ αιτίας ενός των υποδημάτων της (γόβες με τακούνια) που της βγήκε από το πόδι. 
Αντί να σταματήσει και να προκαλέσει σύγχυση, τόσο στη διμοιρία της από τις σημαίες, όσο και στις ακολουθούμενες διμοιρίες αγοριών και κοριτσιών του Λυκείου της, με πολύ έξυπνο τρόπο, έβγαλε ταυτόχρονα άμεσα και το άλλο παπούτσι της και πλέον ξυπόλητη συνέχισε να παρελαύνει».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.