.Αλ. Τσίπρας: Τα ψέματα τελειώνουν


«Απομονωμένη, εξαρτημένη και τρομαγμένη», χαρακτήρισε, από τις Σέρρες, την τρικομματική κυβέρνηση της χώρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, είναι μία κυβέρνηση, απομονωμένη, εξαρτημένη και τρομαγμένη. Απομονωμένη από το λαό, γιατί και τα τρία κόμματα που τη συγκροτούν, τον εξαπάτησαν προεκλογικά και υπέκλεψαν την ψήφο του. 

Εξαρτημένη από τους δανειστές και τους εγχώριους τρεμάμενους προστάτες της και τρομαγμένη από τις συνέπειες της υπογραφής της στο νέο Μνημόνιο, γιατί η ώρα πλησιάζει και τα ψέματα τελειώνουν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Προσπαθούν να πουν ότι διαπραγματεύονται αυτά που έχουν ήδη ψηφίσει από το Φεβρουάριο, για τη διάλυση των εργασιακών και νομίζουν ότι θα μπορέσουν με θεατρινισμούς να κοροϊδέψουν των ελληνικό λαό. 

Λεηλατούν και κατασπαράζουν ότι έχει μείνει όρθιο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «O κόσμος ζει το δράμα που του έχουν επιβάλλει και γνωρίζει. Δεν ξεγελιέται.«Οι  κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης επέλεξαν να τα έχουν καλά με τους ισχυρούς. 

Συμπαρατάσσονται με μια στρατηγική αδιέξοδη για την Ευρώπη και καταστροφική για την Ελλάδα, είτε από έλλειψη θάρρους και διορατικότητας, είτε από την ανάγκη κάποιος να τους στηρίξει τώρα που καταρρέουν, 

είτε από φόβο, μη βγουν στη φόρα και άλλα άπλυτα από τις λίστες Χριστοφοράκου, της Siemens ή άλλες Ελλήνων καταθετών σε γερμανικές τράπεζες, αυτό φοβούνται γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.