.Ο Τσίπρας δεν έλεγε ότι δεν πρέπει να ποινικοποιείται ο αγώνας των αγροτών;

H Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Πάντα κι όχι όποτε συμφέρει κάποιο κόμμα. Ως εκ τούτου καλά έκανε και παρενέβη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ζητά ουσιαστικά να ανοίξουν τα μπλόκα των αγροτών. Δουλειά της είναι να μην υπάρχει παρακώλυση συγκοινωνιών. Τελεία και παύλα.
Στην κυβέρνηση πανηγυρίζουν διότι πιστεύουν ότι οι αγρότες, μετά από δύο μήνες κινητοποιήσεων και με τα «αγροτοδικεία» να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια τους θα... σκύψουν, θα βάλουν την ουρά στα σκέλια, θα πάρουν τα ψίχουλα που τους πέταξε ο Αλέξης και θα πάνε στα σπίτια τους.
Είναι γνωστή τακτική, την έκανε και η ΝΔ, την έκανε και το ΠΑΣΟΚ, τότε που έσκαγε τα λάστιχα κι έριχνε ζάχαρη στα ντεπόζιτα.
Αλλά να κρύβεται πίσω από τους δικαστές η αριστερή κυβέρνηση; Μα ο Τσίπρας και η παρέα του δεν έλεγαν ότι δεν πρέπει να ποινικοποιείται ο αγώνας των αγροτών; Αυτοί δεν έλεγαν ότι είναι «δεξιά» πολιτική να κάνουν μηνύσεις στους αγρότες;
Αυτοί δεν ήταν πάνω στις καρότσες και υπόσχονταν τα πάντα στον αγροτικό κόσμο; Γιατί τώρα κρύβονται πίσω από την κ. Κουτζαμάνη; Και πόσο... αριστερό είναι να τους έχεις κοροϊδέψει τόσο πολύ, να τους τσακίζεις, να τους δίνεις «τυράκια» και στη συνέχεια να τους πουλάς με τόσο απροκάλυπτο τρόπο;
Οι αγρότες ψήφισαν... μονοκούκι ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, και τις δύο. Ειδικά περιοχές όπως η Κρήτη είχαν γίνει... ροζ αφού όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ ψήφισε Τσίπρα. Όλοι αυτοί τώρα είναι «κοψοχέρηδες». Όλοι αυτοί που περίμεναν τον ουρανό με τ' άστρα τώρα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και τον εισαγγελέα πάνω από το κεφάλι τους.

Θα πληρώσουν το λάθος τους. Θα πληρώσουν την ψήφο τους και ίσως να τους γίνει και μάθημα. Δυστυχώς, όμως, η αποκοτιά τους να στηρίξουν ένα απίθανο ψεύτη θα φέρει εκτός από τη δική τους καταστροφή και την καταστροφή της Ελλάδας.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.