.Κόντρα Λοβέρδου - ΣΥΡΙΖΑ

Μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε ο υπουργός παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την ανακοίνωση της νεολαίας του κόμματος που καλούσε φοιτητές και μαθητές σε κινητοποιήσεις. Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Καλαμαρά, αποχώρησε στηλιτεύοντας το γεγονός ότι για τρία χρόνια έγιναν ριζικές αλλαγές στην εκπαίδευση ερήμην του Εθνικού Συμβουλίου, «το οποίο συνέρχεται σήμερα χωρίς προετοιμασία», όπως είπε. 

Ο υπουργός Παιδείας, επίσης, υπογράμμισε ότι δεν ζήτησε την εισαγγελική παρέμβαση για τις καταλήψεις και παραδέχθηκε ότι επικοινώνησε με το Μανώλη Σφακιανάκη επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διερευνηθεί εάν πράγματι είναι μαθητές οι διαχειριστές της σελίδας στο Facebook που συντόνιζε τις καταλήψεις. 

Οι συγκεκριμένες σελίδες πάντως από το πρωί εξαφανίστηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τέλος, ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε «περαστικούς» και τραμπούκους τους φοιτητές που αντιδρούν στα μέτρα φύλαξης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τους Πρυτάνεις να καθορίζουν εκείνοι τον αριθμό των εισακτέων, ο οποίος πάντως συνήθως είναι κατά 50% μικρότερος από αυτό που τελικά αποφασίζεται. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.