.Νέα προκλητική εμφάνιση


Νέα σφοδρή αντιπαράθεση σήμερα στη βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Κασιδιάρη και στον βουλευτή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλο με φόντο την κόντρα για τα επεισόδια στο Μεσολόγγι και τη Ραφήνα.
«Αν πάμε κατηγορούμενοι για αντιποίηση αρχής θα γελάνε και οι πέτρες», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλ. Κασιδιάρης και οι αναφορές του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του βουλευτή Προκόπη Παυλόπουλου.

Μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής της κύρωσης πράξης νομοθετικού περιεχομένου για την άμεση αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας, ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» είπε: «Διαγκωνίζονται τα κόμματα, ποιος θα βγάλει την πιο σκληρή ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής. 
Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Χρυσή Αυγή. Και να εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή δεν θα λύνατε τα προβλήματα της Ελλάδος, την οποία καταντήσατε προτεκτοράτο των δανειστών και εκχωρήσατε την εθνική κυριαρχία της. Το πρόβλημα της χώρας είναι η ανομία και το ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου να τηρήσει την έννομη τάξη».

Ο ίδιος επισήμανε πως δεν θέλει ασυλία. Όσο για το ενδεχόμενο οι υποθέσεις της Ραφήνας και του Μεσολογγίου να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη είπε: «Η δίκη θα θυμίζει ελληνική ταινία του '60 με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Αντιποίηση αρχής είναι να παριστάνεις τον αστυνομικό.
 Αν κατηγορηθούμε εμείς, πρέπει να κατηγορηθούν και οι ένστολοι των ΜΑΤ που ήρθαν και έκαναν ελέγχους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής - γιατί τέτοιες ενέργειες οδηγούν το πολίτευμα σε επικίνδυνα μονοπάτια. 
Το πρόβλημα δεν είναι ο βουλευτής που ζητά τα παραστατικά, αλλά το ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.